skip to Main Content

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

door SEO hoger in Google

Met de juiste SEO zoekwoorden jouw website bovenaan in Google 

Wil jij met jouw website door middel van SEO hoger in Google komen te staan? Dan moeten er keywords in jouw teksten staan. Keywords zijn woorden die ook worden ingevoerd in Google. Laten we als voorbeeld een fietsenzaak nemen. Als jij als webwinkel voor fietsen een pagina hebt die vaak de woorden “elektrische fietsen kopen” bevat, dan zal iemand die op “elektrische fietsen kopen” zoekt jouw website vlugger op Google vinden.

mindmap online marketingSEO, wat is er belangrijk?

Een SEO website die goed is maakt gebruik van keywords, maar dan wel met mate. Wanneer je er te veel gebruikt zal Google intern jouw website als spam markeren. Gevolg is dat je juist lager op de lijst komt te staan.

Hoger in Google komen te staan heeft naast deze aspecten nog heel veel andere nuances. Backlinks, semantics en user retention zijn allemaal erg belangrijk. Daarom raden we jou aan om jouw website te laten maken door ons. Op die manier zorgen wij dat het maximale uit jouw SEO website wordt gehaald.

lokale SEO

Lokale zoekmachine optimalisatie

SEO is steeds belangrijker voor websites of webshops. Zonder een goede strategie voor zoekmachine optimalisatie zullen je concurrenten altijd winnen.

Net zo belangrijk is zorgen voor een optimale lokale zoekmachine strategie. Google is steeds slimmer aan het worden betreffende lokale zoekresultaten. Wij helpen je met het opzetten van een goede en effectieve lokale zoekmachine strategie.

Back To Top